ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ & ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του “2ου Αλληλεπιδραστικού Συμποσίου στη Συστημική Ψυχοθεραπεία” με θέμα “ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ”, το Εργαστήριο Συστημική Σκέψης & Εκπαίδευσης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδίας όλους όσοι συνέβαλαν για τη πραγματοποίηση αυτής της ιδιαίτερης επιστημονικής συνάντησης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους ομιλητές του συμποσίου :

  • Calovska – Hercog Nevena
  • Gajdadzis-Knezevic Slavica
  • Pluymaekers Jacques
  • Μουρελή Φρόσω
  • Σακκάς Διονύσιος
  • Τραχανάς Στέφανος
  • Τριανταφύλλου Φανή

οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και προσέδωσαν το ιδιαίτερο επιστημονικό τους στίγμα με τις εισηγήσεις και παρεμβάσεις τους.

Ομοίως ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που συμμετείχαν με τις επιστημονικές παρουσιάσεις τους στις εργασίες του συμποσίου και συνέβαλαν καταλυτικά στον επιστημονικό διάλογο:

Κατσιβαρδά Καικιλία, Καρατζαφέρη Λυκούργο, Λυκοβουνιώτη Μαρίνα, Μουζά ΙωάννηΝτιγριντάκη Μαρία, Παναγιωτάκη ΜαρίαΠουρκό Μάριο & Προκοπίου Αχιλλέα.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που συνέβαλαν τα μέγιστα για την όσο το δυνατό αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης : Κιοστεράκη Μαρία, Μηναδάκης Γιάννης, Μοσχίδου Μαρία, Κυπριωτάκη Αθηνά, Ρωμανάκη Νίκη.

Τέλος θα θέλαμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν καταλυτικά με τη συμμετοχή τους, τα σχόλια και τις παρεμβάσεις τους στην ανάδυση ενός πλούσιου επιστημονικού υλικού για όλους.

Εκείνο που κρατάμε εμείς από το συμπόσιο αυτό με θέμα “Το Απρόβλεπτο στην Ψυχοθεραπεία” είναι η Απρόβλεπτη Δυναμική και Ικανότητα Αυτοοργάνωσης  μιας Απρόβλεπτα μεγάλης και πολυσύνθετης ομάδας.

Σας ευχαριστούμε όλους και επλίζουμε να είσαστε μαζί μας και στις επόμενες επιστημονικές μας εκδηλώσεις!

Δείτε φωτογραφίες από το συμπόσιο.

ολομελεια 2

 

 

simulation 2