Παναγιώτης Χρυσός

Ο Παναγιώτης Χρυσός είναι Ψυχίατρος, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο “La Sapienza” της Ρώμης και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Τετραετές Πρόγραμμα Συστημικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ακαδημία Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας της Ρώμης.

Τα τελευταία 15 χρόνια ασκεί ιδιωτικό κλινικό έργο. Για επτά χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος σπουδών στο Τετραετές Πρόγραμμα Συστημικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το 2009 ίδρυσε το Εργαστήριο Συστημικής Σκέψης & Εκπαίδευσης το οποίο διευθύνει έως σήμερα.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης σε Άτομα, Οικογένειες και Ευρύτερε Συστήματα, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος, γραμματέας και μέλος του Δ.Σ., και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εταιρειών Συστημικής Θεραπείας και Θεραπείας Οικογένειας, ΕΘΟΣ (ως αντιπρόεδρος της ΕΣΥΘΕΠΑΣ).

Ευστρατία Καραγιάννη

Η Ευστρατία Καραγιάννη είναι Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Οργανωμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Κλινική Ψυχολογία. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χανίων (Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας) και στο Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ως ψυχολόγος έχει ασκήσει ιδιωτικό κλινικό έργο, έχει εργαστεί σε Κέντρα Διάγνωσης, Αξιολόγησης και Υποστήριξης Μαθητών, ενώ από το 2008 έως το 2016 εργαζόταν στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου.

Υπήρξε συν-ιδρύτρια του Εργαστηρίου Συστημικής Σκέψης & Εκπαίδευσης, όπου και εργάζεται ως σήμερα ως  εκπαιδεύτρια στο Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Θεραπεία και ως ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια παρέχοντας διαγνωστικές, συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες.

Για πλήρες βιογραφικό εδώ 

Αθηνά Κυπριωτάκη

Η Αθηνά Κυπριωτάκη είναι Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα (MSc in Applied Social Research) και στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (MSc in Counseling Studies) στο University of Hull, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Τετραετές Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών νομού Λακωνίας και σε διάφορα προγράμματα παρέμβασης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ασκεί ιδιωτικό κλινικό έργο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έχει υπάρξει εκπαιδευτικό προσωπικό στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου.

Από το 2011 έως το 2015 ανήκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Εργαστηρίου Συστημικής Σκέψης & Εκπαίδευσης.